13 Nisan 2013 Cumartesi

EVOTAB X8-HD incelememiz!

Tablet bilgisayarların gündemde olduğu şu günlerde sizin için en iyi fiyat/performans ürününü inceleyelim dedik.

Fiyat performans oranıyla büyük beğeni toplayan EVOTAB X8-HD, 1.6 GHz hızında çalışan çift çekirdek işlemcisi, Mali-400MP GPU'su ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.



ABD'de başlayan uygun fiyatlı 7 inçlik tablet pazarı, ülkemize doğrudan etki etmedi. Nexus 7 ve Kindle Fire gibi 7 inçlik tabletlerle başlayan uygun fiyatlı modeller, ülkemize çok daha yüksek fiyatlara satıldı. Evotab ise ülkemizde 260 liradan satışa sunuluyor.
İncelediğimiz EVOTAB X8-HD, güçlü donanımı ve uygun fiyatı ile dikkatleri üzerinde topluyor. ARM Cortex A9 tabanlı 1.6 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemcisi ile güçlendirilen tablet, yeterli bir performansa sahip. Grafik işlemci tarafında ise Galaxy Note 10.1 başta olmak üzere pek çok popüler cihazda kullanılan Mali-400MP4 kullanılıyor.
1 GB DDR3 RAM, 8 GB dahili hafıza ve microSD ile hafızayı arttırabilme imkanı, 8 inç büyüklüğünde 1024 x 600 çözünürlüğünde ekran, HDMI 1.4 çıkışı, USB OTG desteği, VGA ön kamera, 2 Megapiksel ana kamera, 3700 mAh Li-Polymer batarya, Android Jelly Bean işletim sistemi gibi özelliklerle donatılan cihaz, size tüm özellikleri uygun fiyata veriyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

artes, evotab, piranha, reedtab

bence iyileri

Unknown dedi ki...

Yorumlarınız için teşekkürler..

Piranha marka tabletleri de öneririz.
Neredeyse tüm kullanıcıları memnundur.